Besplatna dostava na sve narudžbe iznad 60€ (452,07kn).

Politika privatnosti

Ukratko o Politici privatnosti

Imamo dužnost brinuti za ljude čije smo podatke prikupili, bili oni naši klijenti ili ne. Podaci su odgovornost i moraju se prikupljati i obrađivati samo kada je to neophodno.

U cilju zaštite Vaše privatnosti, na sve podatke koji su nam izravno dostupni primjenjujemo ova načela poslovanja:

  • Ne prikupljamo više informacija nego je potrebno;
  • Vaše podatke ne koristimo u svrhe koje nisu navedene;
  • Ne čuvamo Vaše podatke ako više nije potrebno;
  • Kontinuirano provjeravamo da su Vaši podaci sigurno pohranjeni;
  • Nikada ne prodajemo, posuđujemo ili distribuiramo niti javno objavljujemo Vaše osobne podatke, osim podataka za koje ste nam izričito dali pisani pristanak.
  • Vaše podatke ne šaljemo trećim stranama, osim anonimiziranih podataka prikupljenih temljem kolačića iz ove Politike privatnosti;
  • Ne koristimo nikakvu automatiziranu obradu i donošenje odluka niti profiliranje, osim kada nam to dopuštaju anonimizirani podaci prikupljeni putem kolačića koje ste prihvatili, a proizlaze iz ove Politike privatnosti;
  • Ne vršimo praćenje posjeta našem web sjedištu, osim kada pristanete na ugradnju kolačića trećih strana temljem ove Politike privatnosti;
  • Vaše osobne podatke ne prenosimo u treću zemlju ili međunarodnu organizaciju, osim podataka prikupljenih temljem kolačića iz ove Politike privatnosti.

Ovo web sjedište, kao i naši poslovni i informacijski sustavi, dizajnirano je sa svrhom usklađenosti s nacionalnim i EU pravnim okvirom u pogledu zaštite podataka i privatnosti pojedinaca te će se kontinuirano ažurirati.

​Redovito unaprjeđujemo našu Politiku privatnosti kako bismo unaprijedili i zaštitu Vaše privatnosti.

Kako i koje Vaše podatke prikupljamo?

Kako bi održao funkcionalnost internetskih stranica i omogućio usluge koje korisnici traže, Nesting na ovoj internetskoj lokaciji može prikupljati i upotrebljavati osobne podatke korisnika. Putem internetskih stranica www.nesting.hr moguće je, ovisno o svrsi, prikupljanje vaših osobnih podataka kao što su: Ime i prezime, adresa e-pošte, kućna ili poslovna adresa, telefonski broj.

Upisom osobnih podataka u za to predviđena polja dajete privolu da se navedeni podaci upotrebljavaju u svrhu za koju su dani.

Nesting prikuplja podatke o vašem računalu. Ovi podaci mogu uključivati vašu IP adresu, tip preglednika, vrijeme pristupa i adrese internetskih stranica.

Nesting prikuplja podatke o klijentu i izvan ovog internetskog mjesta, na temelju obrazaca upitnika uz suglasnost klijenta i u svrhe navedene u tim obrascima.

Prikupljene podatke, kao i podatke koje je saznao na osnovi pružanja usluga klijentima i u obavljanju poslova s pojedinačnim klijentom, Nesting obrađuje u svrhu u koju su isti dani, odnosno u svrhu korištenja internetskih stranica i pružanja željenih usluga te kako bi vam pružio informacije o proizvodima ili uslugama koje možete koristiti. Nesting može koristiti navedene podatke kako bi vam pružio učinkovitiju korisničku uslugu, olakšao korištenje internetskih stranica uklanjanjem potrebe za učestalim upisivanjem istih podataka ili za prilagodbu internetskih stranica vašim osobnim sklonostima i interesima.

Nesting ne prodaje, ne iznajmljuje i ne posuđuje popis korisnika svojih stranica trećim stranama. Uz obvezu zadržavanja povjerljivosti, Nesting može dijeliti podatke s pouzdanim partnerima za određene svrhe: Izradu statističke analize, omogućivanje korisničke potpore, organizaciju dostave ili slične potrebe. Svakoj takvoj trećoj strani zabranjena je daljnja obrada vaših osobnih podataka.

Ovime vas Nesting ujedno informira da imate pravo na pristup svim danim osobnim podacima, kao i na njihov ispravak, pravo naknadno odustati od prethodno danih suglasnosti, djelomično ili u cijelosti, kao i pravo usprotiviti se obradi osobnih podataka u svrhe pružanja informacija o proizvodima ili uslugama.

Voditelj obrade

Voditelj obrade ovog web sjedišta i Vaših osobnih podataka je:
Nesting Mommy d.o.o., trgovina na malo preko pošte ili interneta, Augusta Piazze 9, 10 000 zagreb.

Koja je svrha i pravna osnova za prikupljanje podataka?

Jedina svrha i pravna osnova za obradu Vaših osobnih podataka je priprema najprikladnijeg odgovora na Vaš zahtjev prije ulaska u bilo koji poslovni odnos ili u smislu izvršenja ugovornog odnosa između Vas i tvrtke Nesting Mommy, ako je isti već uspostavljen.

Koliko će dugo biti pohranjeni Vaši osobni podaci?

Vaše osobne podatke, koje nam dostavite slanjem elektroničke pošte na adrese elektroničke pošte na domeni Nesting.hr čuvamo do daljnjeg. To radimo kako bismo, u slučaju da poželite nastaviti već započetu suradnju s nama, imali dostupne informacije iz perioda kada smo već surađivali.

Svakako, u bilo kojem trenutku imate pravo zatražiti zaustavljanje obrade te brisanje Vaših osobnih podataka slanjem zahtjeva na adresu info@nesting.hr

Kako ćemo koristiti Vaše podatke?

Informacije o Vama prikupljamo u svrhu da bismo Vas kontaktirali i odgovorili na Vaš zahtjev i u svrhe naše poslovne suradnje, a ako se složite poslat ćemo Vam i elektroničku poštu o ostalim uslugama za koje mislimo da bi mogle biti u Vašem interesu.

Osobni podaci obrađuju se i pohranjuju od strane tvrtke Nesting Mommy d.o.o. i u najmanjem nužnom opsegu na strani naših referentnih pružatelja cloud usluga, usluga elektroničke pošte i web hostinga koji se nalaze unutar EU.

Nesting Mommy neće nikada dijeliti Vaše osobne podatke s bilo kojom neovlaštenom trećom stranom niti će im dopustiti pristup.

Informacijska sigurnost

Kada Nesting Mommy prikuplja informacije o Vama, osiguravamo da su Vaši osobni podaci zaštićeni od slučajnog ili nezakonitog uništenja, gubitka, izmjene, neovlaštenog otkrivanja ili pristupa osobnim podacima koji se prenose, pohranjuju ili se na drugi način obrađuju. To se provodi kroz odgovarajuće profesionalne tehničke, fizičke i procesne mjere.

Osiguravamo najvišu razinu zaštite podataka, kako za našu internu poslovnu dokumentaciju, tako i za Vaše osobne podatke.

Prigovor vezan za vaše osobne podatke imate pravo uputiti društvu na e-mail adresu info@nesting.hr, adresu sjedišta društva ili na telefonski broj +385 91 8824 574.

Prigovor možete uputiti i nadzornom tijelu za zaštitu osobnih podataka, odnosno Agenciji za zaštitu osobnih podataka (AZOP).

O poslužitelju našeg web sjedišta

Ovo web sjedište je smještena pri referentnom pružatelju usluga web hostinga u EU, koji također provodi mjere zaštite osobnih podataka i informacijske sigurnosti.

Kolačići

Primjena kolačića Na internetskim stranicama www.nesting.hr primjenjuju se tzv. kolačići (cookies) – tekstualne datoteke koje na računalo korisnika smješta internetski preglednik kojim se korisnik koristi.

Datoteke nastaju kada preglednik na uređaju korisnika učita posjećeno mrežno odredište koje potom šalje podatke pregledniku te izrađuje tekstualnu datoteku (kolačić). Preglednik dohvaća i šalje datoteku na poslužitelj mrežnog odredišta (mjesta, stranice) prilikom povratka korisnika na njega.

Kolačići se upotrebljavaju za funkcioniranje svih značajki internetskih stranica i bolje korisničko iskustvo, a mogu biti privremeni (pohranjuju se samo tijekom posjeta internetskim stranicama) ili trajni (na računalu korisnika ostaju pohranjeni i nakon posjeta).

Kolačićima trećih strana www.nesting.hr koristi se za dobivanje statističkih podataka o posjećenosti i načinu upotrebe naših internetskih stranica. Podaci koji se prikupljaju uključuju IP adresu korisnika, podatke o pregledniku, jeziku, operativnom sustavu i druge standardne podatke koji se prikupljaju i analiziraju isključivo u anonimnom i masovnom obliku.

Internetske stranice Nesting ne sadržavaju kolačiće koji omogućuju pokretanje programa ili postavljanje virusa na vaše računalo.

Stranice www.nesting.hr služe se statistikom Google Analytics, a pravila o kolačićima treće strane potražite na Google Analytics. Podatke o tome kako se korisnici koriste našom internetskom stranicom povremeno možemo prikupljati koristeći se i drugim alatima sličnima usluzi Google Analytics.