Besplatna dostava na sve narudžbe iznad 60€ (452,07kn).

O nama

Pozdrav!

Mi smo Branka i Ines, ponosne majke, prijateljice, ljubiteljice prirode i putovanja. Otvorene i vesele osobe koje uživaju u društvu, ali i iznimno cijene svaki slobodan trenutak proveden s obitelji i bližnjima.

U životu nas pokreću intuicija, izazovi i želja za isprobavanjem novih stvari.

Naša priča

Naš prvi susret bio je kroz posao i s vremenom naš je prerastao u prijateljstvo. Nakon nekoliko godina putevi su nam se razdvojili, ali ponovno nas je spojila trudnoća i priprema za ulogu majke. Obje smo postale prvi puta mame u svojim kasnijim 30-im godinama, u razmaku od nekoliko mjeseci. Trudnoća nam je omogućila da provodimo više vremena zajedno, izmjenjujemo iskustva i savjete te smo uvidjele da dijelimo neke zajedničke ideje i interese. Iako smo prestale raditi zajedno, povezalo nas je zajedničko iskustvo, iskustva drugih mama te želja da nama, a i svim budućim mama pomognemo u jednom od najvažnijih i najljepših trenutaka u životu- rođenju djeteta. Krajem 2020. konačno smo odučile osnovati vlastitu firmu i započeti zajedničku avanturu.

Naši proizvodi

Prema našim i drugim iskustvima, o porodu najviše razmišljaju trudnice. Nadajući se da sve prođe dobro i da se što bolje pripremite za taj trenutak, pokušavate sabrati iskustva drugih i čuti što više priča o tome što vas čeka tijekom poroda. Ili ste možda tip osobe koja ne želi slušati druge priče. No, u nekom trenutku htjeli vi to ili ne, često na kraju podijelite svoja iskustva i probleme s kojima ste se susreli tijekom poroda s drugim mamama… i odatle je nastala naša ideja i želja da budućim majkama pomognemo da se pripreme za porod. Želimo ponuditi specijalizirane spavaćice najviše kvalitete, proizvedene u Hrvatskoj, udobne i elegantnog dizajna, prihvatljive za sve dobne skupine žena. Spavaćica koja će osigurati da se majke osjećaju ugodno i zaštićeno od pogleda tijekom pregleda i tijekom poroda. Posebnost spavaćica je što se radi o funkcionalnom kroju te kvalitetnom materijalu od 100% pamuka koji trudnicama pruža maksimalnu udobnost. Spavaćica ima prorez duž cijelih leđa koji liječnicima omogućuje lak pristup tijekom svih pregleda i pri uvođenju epiduralne na dostojanstven način, dok prorezi s prednje strane omogućuju lakše dojenje i prvi kontakt s bebom nakon poroda. Uz proreze s prednje strane, tu su i veliki džepovi koji će trudnicama omogućiti da u svakom trenutku uz sebe imaju neke važne stvari i sitnice (poput vode, mobitela, gumica za kosu…itd.) za koje znamo da su važne trudnicama u trenutcima kada nemaju pratnju na porodu ili nekoga tko će im u svakom trenutku trajanja poroda biti na raspolaganju, a znamo da on može potrajati satima.