Besplatna dostava na sve narudžbe iznad 60€ (452,07kn).

Sara spavaćica 3 u 1 bez rukava

49,99

Svojim krojem spavaćica je idealna za nošenje tijekom cijele trudnoće zbog mogućnosti prilagodbe širine struka kako raste dijete, ali i nakon poroda za dojenje.

  • Lagan pristup leđima za uvođenje epiduralne
  • Lagan pristup prsima za dojenje i kontakt sa bebom ”koža na kožu”
  • Funkcionalan dizajn sa modularnim pojasom koji se može prilagođavati širini trbuha
  • Dva bočna džepa idealna za osnovne stvari za rađaonu
  • 100 % Pamuk, Jersey pamuk
  • Oeko-Tex standard 100 certifikat
  • Hrvatska proizvodnja
Odabir veličine
Odabir prave veličine ne može biti lakši. Samo pogledajte tablici ispod, koju ste veličinu odjeće imali prije trudnoće i pronaći ćete veličinu spavačice koja vam odgovara. Na primjer ukoliko ste prije trudnoće nosili broj 40 tada je vaša veličina spavaćice L/XL.

49,99

Saznajte više o proizvodu.

Nesting spavaćica sašivena je od vrlo udobnog i kvalitetnog 100%pamuka, ugodna za nošenje u toplijim danima ili grijanim prostorijama kao što su bolnice. Ukoliko želite udobnost, funkcionalnost, zaštitu od pogleda prilikom pregleda, osjećati se dobro u svojoj koži i ipak imati možda malo kontrole u svojim rukama prilikom poroda, ali i moderan izgled onda je ova spavaćica upravo stvorena za vas. Glavna karakteristika spavaćice je upravo njezin funkcionalan i modularan kroj koji trudnicama osigurava udobnost i praktičnost u vrijeme poroda. Sa prednje strane nalazi se preklop koji omogućuje doktorima lakši pristup za preglede, a na stražnjoj strani spavaćice duž cijelih leđa, nalaze se gumbići koji omogućuju uvođenje epiduralne bez svlačenj dok su na bočnim stranama ušivena dva džepa koja će trudnicama omogućiti da uz sebe tijekom cijelog poroda mogu imate barem neke od sitnice poput (mobitela, vode, gumice za kosu, maramice….) što je vrlo praktično u trenucima kada vam nitko ne može uskočiti i biti uz vas ili nije dopušteno da imate pratnju..   S obje strane naramenica nalaze se po dva gumbića koja će trudnicama odmah po porodu olakšati stavljanje djeteta majci na prsa i ostvarivanje prvog kontakta sa djetetom, a kasnije će majkama olakšati što brže pripreme za dojenje bilo po noći ili danu.   Model spavaćice je rađen u dvobroju za što veću udobnost tijekom trudnoće, poroda, ali i nakon poroda.