Besplatna dostava na sve narudžbe iznad 60€ (452,07kn).

Tonka komplet trakica za kosu Mama&ja

11,99

Trakice za kosu mogu poslužiti kao pokrivalo za uši u hladnijim danima za bebe i manju djecu ili kao modni dodatak i savršena dopuna odjevnim kominacijama za mamu i dijete.

  • 95% Pamuk, 5% Elastan
  • Hrvatska proizvodnja
  • Oeko Tex standard 100 certifikat
Odabir veličine
Osim po mjesecima i godinama života veličine se mogu definirati i prema opsegu glave koji je naveden u vodiču za veličine. Unutar seta veličina za mame je standardna tako da odabirete samo veličinu za drugu trakicu, za dijete.

11,99

Saznajte više o proizvodu.

NAČINI PLAĆANJA: 1) pouzećem  2) karticama  3) uplatom na IBAN. DOSTAVA: 1) GLS (do vrata, rok ostave između 2 i 5 radnih dana, cijena za narudžbe manje od 60 eur je između 2,50 i 4,50 eur za cijelu Hrvatsku). Konačnu cijenu vidjeti ćete prije postupka plaćanja. 2) preuzimanje na adresi sjedišta- Augusta Piazze 9 (Jarun), Zagreb, bez naknade. Nesting trakica sašivena je od vrlo udobnog i mekog 95% pamuka i 5% elastana idealnog za djecu od rođenja pa sve do odrasle dobi. Mogu poslužiti kao pokrivalo za uši u hladnijim danima za bebe i manju djecu ili kao modni dodatak i savršena dopuna odjevnim kombinacijama za mamu i dijete.