Besplatna dostava na sve narudžbe iznad 60€ (452,07kn).

Angela spavaćica za trudnice i dojilje

44,99

Nesting spavaćica sašivena je od vrlo udobnog i kvalitetnog 100% pamuka, ugodna za nošenje u toplim ljetnim danima. Ukoliko želite udobnost, funkcionalnost, ali i moderan izgled onda je ova spavaćica upravo stvorena za vas.

  • Lagan pristup prsima za dojenje i kontakt sa bebom ”koža na kožu”
  • Funkcionalan dizajn sa modularnim pojasom koji se može prilagođavati širini trbuha
  • 100 % Pamuk, Jersey pamuk
  • Oeko-Tex standard 100 certifikat
  • Hrvatska proizvodnja
Odabir veličine
Odabir prave veličine ne može biti lakši. Samo pogledajte tablici ispod, koju ste veličinu odjeće imali prije trudnoće i pronaći ćete veličinu spavačice koja vam odgovara. Na primjer ukoliko ste prije trudnoće nosili broj 40 tada je vaša veličina spavaćice L/XL. Dostupno i u rozoj boji. Ukoliko se odlučite za rozu boju molimo vas da nas kontaktirate na info@nesting.hr

44,99

Saznajte više o proizvodu.

Nesting spavaćica sašivena je od vrlo udobnog i kvalitetnog 100% pamuka, ugodna za nošenje u toplijim ljetnim mjesecima Ukoliko želite udobnost, funkcionalnost, ali i moderan izgled onda je ova spavaćica upravo stvorena za vas. Svojim krojem spavaćica je idealna za nošenje tijekom cijele trudnoće zbog mogućnosti prilagodbe širine struka kako raste dijete, ali i nakon poroda za dojenje. S prednje strane nalaze se gumbići koji će trudnicama odmah po porodu olakšati stavljanje djeteta majci na prsa i ostvarivanje prvog kontakta sa djetetom, a kasnije će majkama olakšati što brže pripreme za dojenje bilo po noći ili danu. Model spavaćice je rađen u dvobroju za što veću udobnost tijekom trudnoće, poroda, ali i nakon poroda.