Besplatna dostava na sve narudžbe iznad 60€ (452,07kn).

Bela spavaćica za trudnice i dojilje, s rukavima

44,99

Nesting spavaćica sašivena je od vrlo udobnog i kvalitetnog 100% pamuka, ugodna za nošenje u hladnijim jesenskim i zimskim danima. Ukoliko želite udobnost, funkcionalnost, ali i moderan izgled onda je ova spavaćica upravo stvorena za vas.

  • Lagan pristup prsima za dojenje i kontakt sa bebom ”koža na kožu”
  • Dva bočna džepa idealna za osnovne stvari za rađaonu
  • 100 % Pamuk, Jersey pamuk
  • Oeko-Tex standard 100 certifikat
  • Hrvatska proizvodnja
Odabir veličine
Odabir prave veličine ne može biti lakši. Samo pogledajte tablici ispod, koju ste veličinu odjeće imali prije trudnoće i pronaći ćete veličinu spavačice koja vam odgovara. Na primjer ukoliko ste prije trudnoće nosili broj 40 tada je vaša veličina spavaćice L/XL. Dostupno i u rozoj boji. Ukoliko se odlučite za rozu boju molimo vas da nas kontaktirate na info@nesting.hr

44,99

Saznajte više o proizvodu.

Nesting spavaćica sašivena je od vrlo udobnog i kvalitetnog 100% pamuka, ugodna za nošenje u hladnijim jesenskim i zimskim danima. Ukoliko želite udobnost, funkcionalnost, ali i moderan izgled onda je ova spavaćica upravo stvorena za vas. S prednje strane nalaze se gumbići koji će trudnicama odmah po porodu olakšati stavljanje djeteta majci na prsa i ostvarivanje prvog kontakta sa djetetom, a kasnije će majkama olakšati što brže pripreme za dojenje bilo po noći ili danu. Na bočnim stranama ušivena dva džepa koja će trudnicama omogućiti da uz sebe tijekom cijelog poroda mogu imate barem neke od sitnice poput (mobitela, vode, gumice za kosu, maramice….) što je vrlo praktično u trenucima kada vam nitko ne može uskočiti i biti uz vas ili nije dopušteno da imate pratnju. Model spavaćice je rađen u dvobroju za što veću udobnost tijekom trudnoće, poroda, ali i nakon poroda.